Skip to main content

Online diyet programında, ihtiyaçlarına yönelik bir öngörüşme ile programa başlıyoruz ve aylık 2 ya da 4 görüşme şeklinde devam ediyoruz. Amaç, mekan ve ulaşılabilirlik açısından problemleri ortadan kaldırarak, beslenme danışmanlığı hizmetine erişimi kolaylaştırmaktadır. Bu süreçte Diyetisyen İsmail Cerrah sizlere hizmet vermeyi amaçlamaktadır. (Online Diet)

Online Diyet Nedir?

Sağlıklı beslenmek için online beslenme danışmanlığı; kişiye özel beslenme programını online yollarla (telefon görüşmesi, whatsapp görüşmesi, skype) gerçekleştirdiğimiz çalışma şeklidir. Online diyet; internet üzerinden diyetisyen danışmanlığı almanızı sağlar. Kilo verme, kilo alma, hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi gibi konularda bir uzmanla birlikte çalışmak sağlığımız açısından son derece önemlidir. Amaç, mekan ve ulaşılabilirlik açısından problemleri ortadan kaldırarak, beslenme danışmanlığı hizmetine erişimi kolaylaştırmaktadır.

Online Diyet Danışmanlığı Nasıl Çalışır? 

  • Dünya artık internet etrafında dönüyor. Ne yazık ki büyük şehirlerde ev-iş arasında kurulmuş bir hayatımız var ve kendimize ayırdığımız zamanlarda saatlerce trafikte harcayıp diyetisyene gitmek hayatımızı zorlaştırıyor ya da küçük şehirlerde çok fazla alternatifimiz olamayabiliyor. Eğer online bir diyetisyen ile çalışıyorsanız tüm bu dezavantajlar ortadan kalkıyor. İstediğiniz zaman diyetisyeniniz mailinizin/whatsapp’ınızın diğer ucunda sizi bekliyor.
  • Gün içerisinde programınız değiştiğinde, toplantınız uzadığında, eve gidemediğinizde, plansız bir davete katılmanız gerektiğinde ve diyetisyeninizin verdiği listeyi uygulayamayacaksınız. Diyetisyeninizle görüşme gününüz cuma günü diye o gün diyetinizi bozmak zorunda mı kalacaksınız? Eğer online bir diyetisyen ile çalışıyorsanız programınızın değiştiğini söylemeniz ve alternatif istemeniz yeterli, diyetiniz ile ilgili hiçbir sorun olmayacak.

Online diyet sistemimizde;

  • Kişiye özel diyet programları
  • Kişiye özel beslenme önerileri
  • Kan tahlilinin yorumlanması
  • Hedef belirleme
  • Porsiyon değişim listeleri

Online diyetin yararları;

  • Zamandan tasarruf sağlar.
  • Motivasyon desteği sağlar.
  • Yüz yüze diyet görüşmesine gelemeyen tüm dünya insanlarının diyetisyen hizmeti almasını sağlar.
  • Kontrol sağlar.

Bu konuda bilgi ve hizmet almak istiyorsan bana ulaşabilir ve online danışmanlık alabilirsin. 

Randevu için tıkla 🙋🏻‍♂️

Vadi İstanbul Fizyoterapist & Diyetisyen İsmail Cerrah
İstanbul Fizyoterapist & Diyetisyen
İstanbul Online Diyetisyen

One Comment

  • Levent dedi ki:

    Daha önce defalarca diyet yapmayı denedim. İnternetten bulduğum programları uygulamaya çalıştım, zayıflama ürünleri kullandım hatta Aidin Salih in yolundan gidip su orucu bile tuttum ama her seferinde verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Bunca emek ve denemenin sonunda profesyonel diyetisyen desteği almadan kilo veremeyeceğimi anladım.

Leave a Reply

Sohbet Başlat
Hızlı İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?